Om os

Asger Holst Jensen

LinkedIn Unit Lead & Konsulent

Asger Holst Jensen er LinkedIn Unit Lead hos Obsidian Digital. Sammen med hele teamet sørger Asger for at være opdateret på LinkedIn-trends og hjælpe Obsidians største B2B - kunder med at nå deres målsætninger med deres annoncering på LinkedIn.


Asger sidder kun på B2B kunder - store som små - og har gennem det seneste år specialiseret sig indenfor lige netop dette.

Rasmus Juul Larsen

Konsulent

Rasmus Juul Larsen er konsulent, og ligesom andre du ser her på siden en del af LinkedIn-team i Obsidian Digital. Rasmus blev hurtigt en del af holdet, da han meget hurtigt udviste stor interesse for LinkedIn som annonceringsplatform.


Han har været med til at hjælpe nogle af husets største kunder skalere deres forretning på tværs af flere markeder gennem LinkedIn.

Sebastian Daugaard Halkjær

Konsulent

Sebastian Daugaard Halkjær viste hurtigt interesse for B2B cases efter sin indtræden som Konsulent i Obsidian Digital. Naturligvis medførte denne interesse en vis skarphed i LinkedIn-annoncering, hvorefter han hurtigt blev optaget i LinkedIn-teamet i Obsidian Digital. Siden da har Sebastian aktivt hjulpet nye og eksisterende kunder med at vækste gennem effektiv annoncering på platformen.

Christian Toftegaard er tidligere LinkedIn Unit Lead hos Obsidian Digital.


Christian har erfaringer fra nogle af de største LinkedIn-cases, og han ved derfor lige præcis, hvad der skal til for, at din virksomhed eskalerer og rammer de helt rigtige målgrupper via de segmenteringsmuligheder, LinkedIn har.

Social Team Lead, Copenhagen

Christian Toftegaard

Branko Prnjatović

Social Media Analyst

Branko Prnjatović er analytiker i Social hos Obsidian. Han er en del af Obsidians kontor i Banja Luka. Helt fra begyndelsen viste han stor interesse for LinkedIn annoncering. Denne interesse for LinkedIns specifikke karakter og annonceringsmuligheder førte til at han blev medlem af Obsidians LinkedIn Unit.

Anel Mušanović

Social Media Analyst

Anel Mušanović er analytiker i Social hos Obsidian. Anels særlige interesse for LinkedIn går tilbage til begyndelsen af hans dage hos Obsidian, da han anerkendte platformens unikke potentiale for professionelt netværk og branding. For nylig sluttede han sig til LinkedIn Unit-teamet, hvor han fortsætter med at uddybe han viden og færdigheder inden for platformen.

Ezgi Ünalan

Associate Consultant

Ezgi Ünalan er Associeret Konsulent med særlig interesse for de unikke muligheder LinkedIn-annoncering tilbyder.


Derfor er hun blevet optaget i LinkedIn-teamet i Obsidian Digital og har tidligere erfaring med branding og kommunikation på B2B-markedet.


Derudover sidder Ezgi - ligesom Asger - på vores kontor i Aarhus.

Er du stadig i tvivl om LinkedIn skal være en del af dit marketingmix? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring dine muligheder på LinkedIn.

Copyright © LinkedIn Annoncering 2023. All rights reserved.

En del af Obsidian Digital