Om os

Christian Toftegaard

Konsulent

Christian Toftegaard er Head of LinkedIn Unit hos Obsidian Digital. Sammen med Andreas Kvist sørger Christian for at være opdateret på LinkedIn-trends og hjælpe Obsidians største B2B- kunder med at nå deres målsætninger med deres annoncering på LinkedIn.


Christian har erfaringer fra nogle af de største LinkedIn-cases, og han ved derfor lige præcis, hvad der skal til for, at din virksomhed eskalerer og rammer de helt rigtige målgrupper via de segmenteringsmuligheder, LinkedIn har.

Andreas Kvist

Associeret konsulent

Andreas Kvist er Associeret konsulent og en del af LinkedIn-teamet i Obsidian Digital. Andreas har fra start vist stor interesse for LinkedIn som annonceringsplatform, og han har derfor hjulpet nogle af Obsidians vigtigste kunder med at eskalere deres forretning gennem annoncering på LinkedIn.


Er du stadig i tvivl om LinkedIn skal være en del af dit marketingmix? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring dine muligheder på LinkedIn.

Rasmus Juul Larsen

Associeret konsulent

Rasmus Juul Larsen er associeret, og ligesom andre du ser her på siden en del af LinkedIn-team i Obsidian Digital. Rasmus blev hurtigt en del af holdet, da han meget hurtigt udviste stor interesse for LinkedIn som annonceringsplatform.


Han har været med til at hjælpe nogle af husets største kunder skalere deres forretning på tværs af flere markeder gennem LinkedIn.

Copyright © LinkedIn Annoncering 2021. All rights reserved.

En del af Obsidian Digital