Om os

Christian Toftegaard

Senior Konsulent

Christian Toftegaard er Head of LinkedIn Unit hos Obsidian Digital. Sammen med Lukas og Rasmus sørger Christian for at være opdateret på LinkedIn-trends og hjælpe Obsidians største B2B- kunder med at nå deres målsætninger med deres annoncering på LinkedIn.


Christian har erfaringer fra nogle af de største LinkedIn-cases, og han ved derfor lige præcis, hvad der skal til for, at din virksomhed eskalerer og rammer de helt rigtige målgrupper via de segmenteringsmuligheder, LinkedIn har.

Rasmus Juul Larsen

Konsulent

Rasmus Juul Larsen er konsulent, og ligesom andre du ser her på siden en del af LinkedIn-team i Obsidian Digital. Rasmus blev hurtigt en del af holdet, da han meget hurtigt udviste stor interesse for LinkedIn som annonceringsplatform.


Han har været med til at hjælpe nogle af husets største kunder skalere deres forretning på tværs af flere markeder gennem LinkedIn.

Sebastian Daugaard Halkjær

Associeret Konsulent

Sebastian Daugaard Halkjær viste hurtigt interesse for B2B cases efter sin indtræden som Associeret Konsulent i Obsidian Digital. Naturligvis medførte denne interesse en vis skarphed i LinkedIn-annoncering, hvorefter han hurtigt blev optaget i LinkedIn-teamet i Obsidian Digital. Siden da har Sebastian aktivt hjulpet nye og eksisterende kunder med at vækste gennem effektiv annoncering på platformen.

Asger Holst Jensen

Konsulent

Asger Holst Jensen er konsulent primær indenfor B2B-segmentet og derfor naturligt en del af LinkedIn-teamet i Obsidian Digital.


Asger er som holdets eneste medlem fast en del af vores Aarhus-kontor og sidder derfor primært på Obsidian Digitals B2B-kunder i Jylland.

Er du stadig i tvivl om LinkedIn skal være en del af dit marketingmix? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring dine muligheder på LinkedIn.

Copyright © LinkedIn Annoncering 2021. All rights reserved.

En del af Obsidian Digital